Uudised ja teated

Virtuaalmess VAU teeb Võru linna avastamise lihtsamaks

Võru linn on esimene omavalitsus, kes korraldab virtuaalmessi. Online-keskkond „Võru avatud uksed - VAU" tutvustab linna atraktiivset elukeskkonda ning kohalikke ettevõtteid ja organisatsioone. Leht koondab infot Võru kinnisvara, töökohtade, hariduse-huvihariduse, vaatamisväärsuste jpm kohta. 

Võru linn on üks kaheksast linnast, kes osaleb üleeuroopalises brändiarenduse projektis Find Your Greatness ehk kohandatuna - "Mis on Võru võlu, kuidas seda kasvatada ja jagada?". Projekti tegevuste eesmärk on edendada kohalikku elu ning õppida, kuidas turunduses paremini esile tõsta Võru linna juba olemasolevaid tugevusi.

Projektimeeskonna sõnul tugineb Võru virtuaalmessi idee projekti raames toimunud kogukonna kaasamise koosolekutele ja intervjuudest saadud mõtetele. Tekkis vajadus luua võimalus, kuidas paremini esile tuua Võru linna elukeskkonna tugevusi ning aidata turundada siinseid ettevõtteid ja organisatsioone. Eesmärk on ühiselt tugevdada Võru linna kuvandit atraktiivse elukeskkonnana noortele ja lastega peredele.

Virtuaalmessi esimese kampaania käigus kutsutakse Võrru suve nautima, et piirkonna külastajad saaksid osa linna mõnusast igapäeva idüllist. Võru on koht, kust leiab korraga nii maaelu võlud, kui linnaelu mugavused.  Virtuaalmessi keskkond on pidevas muutumises – suve lõpus võetakse fookusesse haridus ja huviharidus.

Lehel kuvatav info on kokku koondatud erinevatest levinud portaalidest, nagu näiteks puhkaeestis, töötukassa, kv.ee jms. Messikeskkonda on võimalik ennast tutvustav stend luua kõigil Võru linna ettevõtetel ja organisatsioonidel, info lisamiseks tuleb kirjutada: marianne.mett@voru.ee.

Projekt on toetatud URBACT programmist, mille eesmärk on toetada säästvat integreeritud linnaarengut Euroopa linnades ja linnapiirkondades.

Virtuaalmess VAU asub aadressil https://www.onlineexpo.com/ee/vau/

 

Marianne Mett
Võru Linnavalitsus
avalike suhete spetsialist
tel 785 0948
mob 5344 1055
e-post: marianne.mett@voru.ee
www.voru.ee
facebook.com/Voru.linn
#visitvoru #vorulinn


Uudiste arhiiv

Uudiste arhiiv on grupeeritud aastate kaupa.

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024